Button für Menü
REMONDIS Global Website // België
Klimaat- en
milieubescherming?
Wij doen er
graag aan mee

Crazy - smart navigation with each item having a different size and margins

 • Wij in België

  Duurzaamheidsexperts - want voor de toekomst moeten we verantwoordelijkheid nemen

 • Duurzaamheid staat centraal in ons dagelijks werk. Waar we ook actief zijn in België en welke taak we ook op ons nemen, de focus ligt altijd op een betere bescherming van het klimaat, onze grondstoffen en het milieu.

 • Globaal doel met regionale initiatieven: duurzaamheid is een taak voor de gemeenschap, die lokaal begint

 • 81 procent van de Belgen maakt zich zorgen over het milieu. En 85 procent wil dringend actie tegen klimaatverandering . Wij zetten alles op alles om op deze gebieden duidelijke vooruitgang te boeken. Onze activiteiten in België combineren we daarbij met de kracht van het competentienetwerk van de hele REMONDIS-groep, een van 's werelds toonaangevende dienstverleners voor recycling, service en water.

BUCHEN Industrial Services - Diensten voor grote industriële installaties

  • Om productiefaciliteiten veilig te laten functioneren en een optimale efficiëntie te bereiken, is regelmatig reinigingswerk noodzakelijk

  • Als industriële dienstverlener is BUCHEN Industrial Services N.V. actief voor bedrijven in heel België, met name voor klanten uit de chemische en petrochemische industrie. De focus ligt op industriële reiniging en reactorservice. Van inspectie en eerste advies tot de efficiënte implementatie en definitieve documentatie: BUCHEN biedt alle diensten vanuit één bron. Kenmerkend daarbij zijn hooggespecialiseerde, vaak geautomatiseerde diensten, en voorbeeldige kwaliteits- en veiligheidsnormen.
   Meer op buchen-group.be

REMONDIS Industrial Service – in de processen geïntergreerde concepten voor recyclebare en restmaterialen

 • Het produceren van grondstoffen en producten die terug in de economie kunnen worden benut- dat is het doel van REMONDIS

 • REMONDIS Industrial Service N.V biedt in heel België een kompleet dienstenpakket aan inzake beheer van gevaarlijk afval, ongeacht de aard en hoeveelheid ervan. In opdracht van drukkerijen, fotolaboratoria en verschillende takken van de industrie verzorgt REMONDIS de inzameling en het transport van de restmaterialen. Het primaire doel is om de materialen na een vakkundige verwerking terug in de productiecyclus te brengen. REMONDIS Industrial Service onderhoudt daartoe een effectieve infrastructuur met een uitgebreid logistiek netwerk en ultramoderne verwerkingsinstallaties.

  Meer op remondis-industrial-services.be

REMONDIS België S.P.R.L – Diensten voor burgers, gemeenten en bedrijven

 • In België bieden we gemeentediensten aan voor meer dan 500.000 burgers

 • Als partner van gemeenten is REMONDIS verantwoordelijk voor het rest- en bioafval van huishoudens in verschillende Belgische provincies. Bij het ophalen, inzamelen en transporteren hiervan worden state-of-the-art technologieën toegepast, zoals elektronische weegdatasystemen en voertuigen met emissienorm Euro 6. Naast het afvoeren van huishoudelijk afval worden tal van andere diensten aangeboden, met name op het gebied van containers en bedrijfsafval, maar ook voor recyclingdepots en sorteerfaciliteiten. Ontdek hier waar onze vestigingen zich bevinden remondis-locations.com


  Meer informatie over onze bedrijven REMONDIS DEPOORTER, REMONDIS DE VOCHT en REMONDIS WC2000 DECHET vindt u hier:
  REMONDIS DEPOORTER: remondisdepoorter.be 
  REMONDIS DE VOCHT: remondisdevocht.be
  REMONDIS WC2000 DECHETS: remondis-stavelot.be

  U kunt producten en diensten rechtstreeks in de REMONDIS shop bestellen.
  Klik hier om direct naar de REMONDIS-shop te gaan

XERVON GmbH – industriële dienstverlening met hoge branchecompetentie

  • Safety first: XERVON staat voor voorbeeldige normen op het gebied van kwaliteit, gezondheid, arbeidsveiligheid en milieubescherming

  • XERVON GmbH is expert op het gebied van diensten voor de bouw en het onderhoud van technische installaties. Via zijn locaties in Kapellen en Hasselt levert het bedrijf gespecialiseerde diensten op het gebied van steigerbouw, industriële isolatie- en oppervlaktetechnologie en schilder- en gevelwerkzaamheden in het hele land. Tot de klanten behoren vooral bedrijven in de chemische, petrochemische, energie- en bouwsector. Kenmerkend voor XERVON zijn strikte kwaliteits- en veiligheidsnormen, hoge flexibiliteit en absolute stiptheid.
   Meer op xervon.be

In België gevestigd, wereldwijd aanwezig

 • Pers – Altijd up-to-date

  Vestigingsplaatsen – Europa en wereldwijd

  Bibliotheek voor gemakkelijke toegang tot brochures en videosequenties

  Zoeken – Op de snelste manieren alles vinden?

Diese Seite verwendet aktuelle Techniken, die in dem von Ihnen verwendeten Browser unter Umständen nicht korrekt angezeigt werden können.
Bitte aktualisieren Sie Ihren Internet-Explorer oder weichen auf einen anderen Browser wie Chrome oder Firefox aus.
Schließen