Button für Menü
REMONDIS Global Website // België
Omdat het niet alleen de
idee is, die telt
Volledige inzet
voor industrie en
gemeenten

Crazy - smart navigation with each item having a different size and margins

 • SERVICE

  Aan iedereen en alles is gedacht – met uitgebreide publieke en industriële diensten

 • Alle technologieën, diensten en ervaringen, die we binnen de ondernemingsgroep hebben ontwikkeld resp. opgedaan, stellen wij ook aan anderen ter beschikking. Het resultaat is een full-service-aanbod, dat speciaal is afgestemd op de behoeften van klanten en dat duurzaamheid, milieubescherming, kostenverlaging en behoud van hulpbronnen combineert. In principe wordt daarbij onderscheid gemaakt tussen industriële diensten voor bedrijven en publieke diensten voor gemeenten en/of burgers. De grenzen zijn hier echter vloeiend. Van sommige van onze diensten kunnen zelfs twee of alle doelgroepen in gelijke mate profiteren.

 • Van de sanering van verontreinigde locaties voor de industrie tot het onderhoud van gemeentelijke of particuliere groenvoorzieningen – al deze diensten worden door REMONDIS geleverd

Publieke diensten voor gemeenten – meer dan alleen straten vegen

Bij publieke diensten denkt iedereen direct aan taken als het afvoeren van afval of het onderhoud van wegen en groen. Natuurlijk doen we ook dat. Daarnaast ondersteunen wij gemeenten echter ook op talrijke andere gebieden. Vaak – zoals op het gebied van locatiemanagement of milieuanalyse – achter de schermen, zeg maar in de organisatie en het beheer. Het doel daarbij is altijd hetzelfde: meer kwaliteit en efficiëntie bij alle gemeentelijke diensten. Daarvan profiteren uiteindelijk ook de burgers – onder andere in de vorm van stabiele heffingen.

Publieke diensten voor burgers – altijd dichtbij en beschikbaar

 • Behalve indirect in de vorm van stabiele heffingen en functionerende infrastructuren profiteren burgers ook rechtstreeks van onze diensten. Zo exploiteren we bijvoorbeeld recyclingcentra of bieden we een mobiele inzamelingsdienst voor schadelijke stoffen voor particuliere huishoudens aan. Ook wanneer het nog iets dichterbij de burger moet zijn, is men bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om winterdienst voor het privéterrein of opruimingsservice – wij zorgen ervoor.

Industriële diensten met oog voor detail en voor het grote geheel

 • Met onze uitgebreide industriële dienstverlening garanderen wij maximale veiligheid en bekwaamheid en optimale beschikbaarheid van energiecentrales, productiemachines en -installaties. De manier waarop dit gebeurt is daarbij net zo divers als de branches die we bedienen. Alleen al voor de industrie nemen we tientallen taken op ons, variërend van het leveren van personeel tot fabrieksdiensten en van onderhoud tot volledige instandhouding. Daarbij komen talrijke diensten voor commercie en handel zoals de afvalverwijdering voor werkplaatsen of het aanbieden van terugnamesystemen.

Hiermee is de cirkel rond – een overzicht van onze diensten

 • Twee bedrijfssegmenten, drie doelgroepen, talloze aanbiedingen. Wie daar het overzicht over wil houden, kan een beetje hulp gebruiken. Ook die service bieden wij u graag. In de informatie-grafiek kunt u zien, op welke gebieden de afzonderlijke diensten betrekking hebben en welke overlappingen er zijn.

  close
 • Pers – Altijd up-to-date

  Vestigingsplaatsen – Europa en wereldwijd

  Bibliotheek voor gemakkelijke toegang tot brochures en videosequenties

  Zoeken – Op de snelste manieren alles vinden?

Diese Seite verwendet aktuelle Techniken, die in dem von Ihnen verwendeten Browser unter Umständen nicht korrekt angezeigt werden können.
Bitte aktualisieren Sie Ihren Internet-Explorer oder weichen auf einen anderen Browser wie Chrome oder Firefox aus.
Schließen