Button für Menü
REMONDIS Global Website // België
De mooiste baan ter wereld:
de wereld elke dag een
beetje redden

Crazy - smart navigation with each item having a different size and margins

 • CARRIÈRE

  Wij als werkgever

 • U vraagt zich af of REMONDIS voor u de juiste plek kan zijn om u professioneel te ontwikkelen? Lees hier dan beslist verder zodat u meer over ons te weten komt. Er zijn volop redenen om te kiezen voor een baan bij REMONDIS. Van waardevol werk en zekerheid voor de toekomst tot beste ontwikkelingskansen, bij ons vindt u alles wat voor u belangrijk is. Overtuig u gewoon zelf van de voordelen die ons familiebedrijf te bieden heeft. En wie weet: misschien begint u binnenkort wel met en bij ons aan uw nieuwe loopbaan.

  Alles over onze actuele vacatures en opleidingsmogelijkheden vindt u op remondis-karriere.de/en/

Zinvol werken om klimaat en hulpbronnen te beschermen

 • Alle activiteiten in onze drie businesssegmenten Recycling, Service en Water zijn gericht op één overkoepelend doel: complete bescherming van hulpbronnen en klimaat. En u als medewerker werkt actief mee aan het bereiken van dit uiterst belangrijke doel. Daardoor is werken bij REMONDIS niet alleen spannend en uitdagend, maar ook zeer de moeite waard. Waar anders hebt u de mogelijkheid het alles bepalende thema van de toekomst, duurzaamheid, zodanig actief te bevorderen en de wereld met wat u doet elke dag een klein beetje te verbeteren? Groot denken is daarbij overigens gerust toegestaan en past perfect bij de filosofie van REMONDIS. Wij zijn van mening dat het thema klimaatbescherming via de circulaire economie nog veel potentie heeft en zijn voortdurend bezig om met nieuwe procedés nog betere recyclingcijfers te realiseren, zodat de wereld ook morgen nog bestaat. En dat heel graag samen met u, als lid van de grote REMONDIS-familie.

Een zekere baan, zelfs in onzekere tijden

In een wereld die momenteel meer grondstoffen verbruikt dan dat de aarde kan ophoesten, heeft onze branche gegarandeerd toekomst. Onze werkterreinen, zoals de diensten van algemeen belang of recycling, zullen ook in de toekomst blijven bestaan en zelfs nog relevanter worden. Wat ook zekerheid voor de toekomst biedt, is het feit dat de REMONDIS-groep als traditioneel familiebedrijf betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Deze betrouwbaarheid is ook voor onze medewerkers op verschillende manieren zeer de moeite waard. Een goed functionerend ploegensysteem met werktijden die rekening houden met vrije tijd en het gezinsleven evenals over het algemeen toekomstvaste banen zijn doorslaggevende argumenten bij uw keuze voor REMONDIS. Zowel voor commerciële als ondersteunende functies.

Internationale locaties – breed palet van activiteiten

 • Bij REMONDIS werkt u in opdracht van de toekomst. Ook die van uzelf. Als continu groeiend, internationaal opererend bedrijf bieden wij u uitstekende carrièremogelijkheden. En dat alles letterlijk grenzeloos. Binnen het bedrijf hebt u de mogelijkheid ervaring op te doen op diverse locaties in het buitenland en u zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Door het brede pakket, van recycling en watermanagement tot productontwikkeling, zijn er bovendien talloze werkterreinen. Afwisseling is dus gegarandeerd. En minstens zo belangrijk: door het brede aanbod zijn er geweldige carrièrevooruitzichten. Waar men elders vaak van werkgever moet wisselen om carrière te maken, overtuigt de transparante structuur bij REMONDIS. Bent u flexibel en mobiel, dan kunt u bij ons al in zeer korte tijd doorgroeien naar leidinggevende en topmedewerker.

  • REMONDIS biedt talloze loopbaan- en instapmogelijkheden.

Cijfers van een wereldconcern, waarden van een familiebedrijf

Ondanks de omvang met wereldwijd circa 800 locaties en meer dan 43,000 medewerkers zijn wij altijd een degelijk familiebedrijf gebleven. Dat blijkt uit onze conservatieve, op geleidelijke ontwikkeling gerichte groei, maar ook uit onze arbeidscultuur. Wij hechten veel waarde aan platte hiërarchische structuren en kleine eenheden met korte besluitvormingskanalen en veel persoonlijke manoeuvreerruimte. Het resultaat is een hands-on mentaliteit die door het hele bedrijf te zien is – oplossingsgerichtheid en een praktische aanpak zijn daar onderdeel van. Deze filosofie van aanpakken en doen is ook zichtbaar in de manier waarop we met onze medewerkers omgaan. Onafhankelijk van kwalificaties en beroep worden bij ons alle werknemers op dezelfde waarde geschat.

Neem nu contact op voor meer informatie

 • U kunt contact opnemen als u meer wilt weten over de opleidings- en carrièremogelijkheden bij REMONDIS. Onze experts helpen u graag verder.

  • Christian Rilling
   Verantwoordelijk voor: ondersteunend en technisch (leidinggevend) personeel
   T +49 2306 106-106
   E-Mail

  • Theresa Hartmann
   Verantwoordelijk voor: commercieel (leidinggevend) personeel
   T +49 2306 106-8826
   E-Mail

  • Linda Kunka
   Verantwoordelijk voor: universitaire stagiairs, werkstudenten, afstudeerders, trainees
   T +49 2306 106-8665
   E-Mail

  • Vanessa Rensmann
   Verantwoordelijk voor: schoolstagiairs, opleiding
   T +49 2306 106-853
   E-Mail

 • Pers – Altijd up-to-date

  Vestigingsplaatsen – Europa en wereldwijd

  Bibliotheek voor gemakkelijke toegang tot brochures en videosequenties

  Zoeken – Op de snelste manieren alles vinden?

Diese Seite verwendet aktuelle Techniken, die in dem von Ihnen verwendeten Browser unter Umständen nicht korrekt angezeigt werden können.
Bitte aktualisieren Sie Ihren Internet-Explorer oder weichen auf einen anderen Browser wie Chrome oder Firefox aus.
Schließen