Button für Menü
REMONDIS Global Website // België
Onze diensten:
Recycling, service en water.
Ons doelstelling:
Duurzaamheid voor
mens en milieu

Crazy - smart navigation with each item having a different size and margins

 • BUSINESSSEGMENTEN

  Onbegonnen werk? Voor ons absoluut geen optie!

 • Diensten voor ons milieu is een complex thema, dat doordringt in alle gebieden van het industriële, openbare en private leven. Het doel van REMONDIS is het bieden van duurzame oplossingen voor al deze gebieden, die milieu en grondstoffen sparen, waarbij we ons dienstenaanbod in drie businesssegmenten onderverdelen:. Recycling, service en water. Volgens deze opzet zijn onder andere de afzonderlijke bedrijven van de REMONDIS-groep georganiseerd. Maar vanzelfsprekend lopen de diensten voor recycling, service en water vaak in elkaar over. REMONDIS heeft daarom diverse bedrijven die diensten verlenen in twee of zelfs alle drie de businesssegmenten.

Recycling

 • Wat er ook nodig is om grondstoffen of materialen in de materiaalkringloop terug te brengen en voor de mensheid te behouden - wij zorgen ervoor.
  Recycling

Services

 • Met talloze diensten op het gebied van industriële en openbare services ondersteunen wij bedrijven, gemeenten en burgers bij de duurzame omgang met grondstoffen.
  Service

Water

 • Van de winning, bereiding en levering van drinkwater tot de afvoer en zuivering van afvalwater, wij bieden een compleet watermanagement vanuit één enkele bron.
  Water

 • Pers – Altijd up-to-date

  Vestigingsplaatsen – Europa en wereldwijd

  Bibliotheek voor gemakkelijke toegang tot brochures en videosequenties

  Zoeken – Op de snelste manieren alles vinden?

Diese Seite verwendet aktuelle Techniken, die in dem von Ihnen verwendeten Browser unter Umständen nicht korrekt angezeigt werden können.
Bitte aktualisieren Sie Ihren Internet-Explorer oder weichen auf einen anderen Browser wie Chrome oder Firefox aus.
Schließen