Zoeken  Suche starten

„Welke dienst u ook bij ons afneemt- uiteindelijk draait het om service, klimaatbescherming en terugwinning van waardevolle grondstoffen.“

Ervaring en wetenschap als fundament.
Ideeën en innovatie als leidraad voor de toekomst.

REMONDIS Industrie Service is een dochteronderneming van het Duitse REMONDIS SE & Co. KG. De voorsprong op concepten en technologieën die REMONDIS in de recycling internationaal verworven heeft, vormt ook voor onze klanten in België de basis voor een economische en hoogwaardige dienstverlening.
Sinds 17 jaar verzorgen wij ophalingen en recyclen we waardevolle stoffen uit gevaarlijk afval afkomstig van drukkerijen, fotolabs, tandartspraktijken, ziekenhuizen, garagen en de industrie. Daarbij bedienen wij zowel de kleine als de grote klanten met servicegerichte en betrouwbare diensten.

 

 

Service, water, grondstoffen en energie voor miljoenen.
De REMONDIS-groep

REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot een internationaal toonaangevende organisatie in watermanagement en recycling. Gebaseerd op het solide fundament van een familiebedrijf dat rijk is aan tradities. REMONDIS levert wereldwijd een breed spectrum aan diensten. De groep heeft meer dan 500 vestigingen in 23 Europese landen evenals vestigingen in Afrika, Azië en Australië. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS-groep.

Innovatieve technologieën, onze diensten zijn de tijd vooruit.

 

 

 

Voor en met onze opdrachtverleners verzorgen wij oplossingen op maat.

 
Overzicht | Disclaimer | Hotline: +32 4228 8560 I © 2008 - REMONDIS SE & Co. KG